Sádrový obkladový pás WP075A/29 z polystyrénu 7,5 x 270 cm DMS

Nový produkt

4,39 €

- +

 
Detaily

Snažíš sa dosiahnuť harmóniu v zariaďovaní priestoru vo svojej miestnosti. Pamätaj, že jedným zo spôsobov, ako dosiahnuť takýto efekt, je použitie dekoratívnych prvkov stien, ako sú lamelové panely a obkladové lišty značky home&me.

Sádrové lišty môžu byť prakticky všade. Môžeme ich umiestniť na všetky steny, či už v obývačke, spálni alebo v chodbách.

Obkladová lišta WP075A značky home&me je vysokokvalitný výrobok vyrobený z veľmi husto peneného polystyrénu (HDPS).

Použitý materiál zaisťuje, že získate produkt s primeranou tvrdosťou, vďaka čomu si udrží svoj nezmenený vzhľad po dlhú dobu.

Obkladová lišta WP075A má vzor klasickej ozdobnej dosky s malým dekoratívnym prvkom na okrajoch. Rozmery panelu sú 270 cm na dĺžku, čo eliminuje potrebu maskovania spojov, ak ho inštalujeme v interiéroch s výškou až 2,9 metra, za predpokladu, že na podlahe je namontovaný dostatočne vysoký sokel a stropná lišta.

Výhody obkladovej lišty WP075A:

Obkladová lišta WP075A značky home&me, vyrobená z tvrdého HDPS, predstavuje nepochybnú výhodu z hľadiska univerzálnosti použitia v porovnaní s panelovými lištami, ktoré vyžadujú použitie štartovacieho a ukončovacieho panelu.

V prípade našej lišty ide o jednoduchú inštaláciu pomocou montážneho hybridného lepidla. Odporúčame hybridné lepidlo V2.

Tento produkt je zároveň odolný voči vlhkosti a mechanickému poškodeniu. Bielu farbu je možné natrieť akoukoľvek vodou riediteľnou farbou.

Obkladovú lištu WP075A značky home&me môžete prispôsobiť na požadovanú dĺžku a správny uhol spojov. Povrch, na ktorý bude montovaná dekorácia zo sádrových líšt, musí byť suchý a čistý.

Použitie tohto typu povrchovej úpravy stien výrazne zvyšuje exkluzivitu interiéru, dodáva mu jedinečný charakter a atmosféru, vďaka čomu sa stáva oveľa útulnejším.

Miesto montáže obkladovej lišty WP075A:

Odporúčame montáž obkladovej lišty WP075A značky home&me priamo na stenu podľa návrhu usporiadania miestnosti.

Lišta sa skvele hodí na vertikálne usporiadanie, ktoré na stene vytvára samostatné sekcie. Ďalším veľmi zaujímavým a bežne montovaným dekoratívnym prvkom sú rámové kompozície. Vzor boazérie je ideálny ako pozadie na stenu s televízorom. Ak ste nepočuli o kazetovej boazérii, ide o boazériu, pri ktorej je výplň steny medzi dolnou lištou (podlahovým soklom) a stenovou lištou, ktorá delí stenu v horizontálnom usporiadaní, tvorená vertikálnymi obkladovými lištami narezanými na rovnakú dĺžku. Vzdialenosť medzi nimi je rovnaká, čím sa medzi lištami vytvorí „vnútorný“ priestor, ktorý po natretí niekedy na inú farbu vytvára výnimočný dekoratívny efekt.

Ak premýšľate, ako správne narezať panel pod správnym uhlom, aby ste zachovali súvislú plochu spoja, odporúčame nástroj s názvom uhlová rezná skrinka.

Po montáži, keď lepidlo vyschne, je potrebné zamaskovať všetky spoje prvkov a vyplniť prípadné medzery. Na tento účel odporúčame použiť akryl. Pamätajte, že až po vyplnení a vybrúsení spojov môžete pristúpiť k maľovaniu.

Na lepenie líšt na stenu odporúčame použiť lepidlo V2 verzia 2

Na spoje medzi lištami potom llepidlo V2 verzia 2

wd25d-1.png

30 iných produktov v rovnakej kategórii:

Žiadne produkty

Bude určené Doprava
0,00 € Spolu

Pokladňa