Garnižová stropná lišta MARDOM MD110 - vhodná pre LED podsvietenie

Nový produkt

26,17 €

- +

 
Detaily

Garnižová krycia lišta MARDOM MD110

Kód: MD110 Materiál:  PolyForce®

Tvrdý, ale ľahký materiál s hustotou umožňujúcou vytváranie ostrých a hlbokých ozdôb.

Povrchová úprava: biela, hladká so základným náterom Vlastnosti: ľahké, pevné, odolné voči vode a vlhkosti, umývateľné, nehorľavé a netoxické Odporúčané lepidlo: Montážne Lepidlo MARDOM MAX 

Rozmery: 10.6 × 8.9 cm Dĺžka: 200 cm

Do kolónky “množstvo” zadávajte počet kusov.

Špeciálne profilovaný tvar umožňuje inštaláciu LED osvetlenia na zadnej strane lišty. V prípade, že chcete na lištu umiestniť LED osvetlenie - doporučujeme ako podklad pred lepením osvetlenia použiť  ALU pásku , ktorá zabezpečí tepelnú izoláciu a lepší odraz svetla. 

Pre dokonalý konečný vzhľad sa lišty po nalepení a vytmelení spojov odporúčajú premaľovať vodou riediteľnými farbami.

Lišta v modernom dizajne určená špeciálne na zakrytie garniže. Predstavuje elegantnú alternatívu k zakrytiu často nevzhľadných garniž pomocou sadrokartónových alebo drevených dosiek. Je ľahká a umožňuje umiestnenie dnes toľko obľúbeného LED osvetlenia.

Lišta je opatrená pekným základným bielym náterom, ktorý môžete ľahko pretrieť vodou riediteľnými farbami (na stenu, akrylátovými a pod.). Jednak kvôli zamedzeniu viditeľnosti spojov medzi jednotlivými lištami, ale aj pre dosiahnutie berevného zvýraznenia.


Ak ste vyznávači klasického dizajnu, môžete použiť na zakrytie garniže klasickú stropnú lištu tak, že sa za jeden okraj nalepí k stropu a zároveň sa odsadia od steny tak, aby sa do nej vošla garniža a mohli prechádzať záclony či záves. Takéto riešenie môžete vidieť napríklad na druhej fotografie v poradí na našej Homepage. Prípadne nás kontaktujte pre konzultáciu.

25 iných produktov v rovnakej kategórii:

Žiadne produkty

Bude určené Doprava
0,00 € Spolu

Pokladňa